banner564

Güzelyurt’ta kazan kaynayacak

K-Pet Süper Ligi’nin 13. haftasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Binatlı ve Çetinkaya karşılaşacak

Güzelyurt’ta kazan kaynayacak
banner598

 K-Pet Süper Lig’in düşme hattında bulunan iki takımının mücadelesi merakla bekleniyor. Binatlı ve Çetinkaya, yarın Üner Berkalp Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Her iki takımda son haftalarda şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı flaş sonuçlara imza attı. Binatlı haftaya 11 puanla 12. sırada girerken Çetinkaya ise 7 puanla 16. sırada. İki takım da bu zorlu mücadeleyi kazanmanın hesaplarını yapıyor. İki takımın tecrübeli teknik adamlarından maç öncesi görüşlerini ve takımlarının son durumlarını öğrendik.

Binatlı cephesi
Türk Ocağı’na karşı evinde kazanıp, rakibine ilk mağlubiyetini yaşattıktan sonra Mağusa Türk Gücü karşısında gösterdiği mücadele ile ligin en zorlu deplasmanından hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Çetinkaya karşılaşmasında sakatlığı bulunan Berkem’den yoksun mücadele edecek olan Binatlı’da başka eksik bulunmuyor.

İltaç Karayel: Takımdan memnunum

Takımının havasından ve gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade eden İltaç Karayel, “Son haftaların formda ekibi Çetinkaya ile yapacağımız mücadelenin ne kadar zor geçeceğinin farkındayız. İkimizde aynı konumda takımlarımız. Evimizde oynamanın avantajını kullanarak bu önemli karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın planlarını yapıyoruz. Takımımızın konsantrasyonu ve isteği üst düzeyde. Düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtıp istediğimiz puanları alacağımıza inanıyorum” dedi.

Çetinkaya cephesi
Mehmet Bolkan’ın gelişinden sonra alınan Hamitköy mağlubiyetinden sonra önce Doğan Türk Birliği karşı alınan flaş galibiyet, akabinde zorlu Lefke deplasmanında alınan 1 puan ve sonrasında Lefkoşa derbisinde Yenicami’yi mağlup etmeyi başaran Çetinkaya’da sakatlığı bulunan Serkan, cezalı durumdaki Ceylan ve Allen, Binatlı karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Mehmet Bolkan: Binatlı deplasmanına puan ya da puanlar için gideceğiz

Takımın özgüven kazandığını ve kenetlendiğini belirten Bolkan, “Yakaladığımız iyi hava ile zorlu Binatlı deplasmanına da puan ya da puanlar için gideceğiz. Binatlı’nın ligin iyi takımlarına karşı aldığı sonuçlardan sonra kendi sahalarında bize problem çıkaracaklarını biliyoruz. Biz tecrübeli ve iyi bir takımız. Cuma günü yapacağımız ter antrenmanından sonra bu önemli karşılaşmaya hazır olacağız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473