banner564

10 grama bin TL

Polisi görünce üzerindeki uyuşturucuyu yutmak isteyen Şeker, ithalatın güneyden gerçekleştiğini söyledi

10 grama bin TL
banner598
Melin DOBRAN
Girne’ye bağlı Karaağaç köyünde, polisi görünce tasarrufundaki uyuşturucuyu yutmaya çalışan Şahin Şeker dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 200 miligram esrar yutmaya çalışırken yakalanan zanlının üzerinde ise bir gram bonzai bulunduğu açıklandı.
Polis, ihbar üzerine yakın takibe alınan Şahin Şeker’in önceki gün saat 18.00 sıralarında Karaağaç’ta yaşanan kovalamacanın ardından yakalandığını söyledi. Polis, Şeker’in cebinde bulundurduğu 200 miligram esrarı yutmaya çalışırken, makul kuvvet kullanılarak esrarın emare olarak alındığını, cebinde yapılan aramada ise 1 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu ele geçirdiklerini belirtti. 

Uyuşturucuyu Güney Kıbrıs’tan almış…
Polis, zanlı Şahin Şeker’den yapılan sorgulamada uyuşturucu maddeleri Mart ayında telefonda anlaştığı bir kişi aracılığı ile Güney Kıbrıs’tan Bin TL karşılığı 30 gram bonzai, yine Bin TL karşılığı 10 gram esrar aldığını itiraf ettiğini belirtti. Polis, zanlının uyuşturucu maddeleri Esentepe’de bir arazi içinde zula ettiğini ifade ederek, emare olarak alınan maddelerin analize gönderildiğini söyledi. Zanlının işlemiş olduğu suçları itiraf ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan emarelerin olduğunu belirterek 2 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi. 
Yargıç Gökhan Asafoğulları, Şahin Şeker aleyhine soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek, 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473