banner564

Hedefim Türkiye ligi

Değirmenlik takımında kiralık olarak forma giyen Reşit Erişik futboldaki yeteneğini Türkiye’de devam ettirmek istediğini kaydetti

Hedefim Türkiye ligi
banner598
Erkut MAHSUCU
Değirmenlik takımına devre arası transfer edilen ve oynadığı futbol ile göz dolduran Reşit Erişik, hedefinin Türkiye liglerinde futbol oynamak istediğini bunu da çok çalışarak başarabileceğini kaydetti. Genç orta saha oyuncusu, Değirmenlik takımı, geleceği ve Yenicami takımındaki kariyeri hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Şansımı Türkiye’de deneyeceğim
Reşit “Futbolda Kıbrıs'ta bir yere kadar gidiliyor. Şansımı bu yaz Türkiye'de denemek istiyorum. Hedefim Türkiye liglerinde oynamak Kıbrıs'ta kalırsam da gelebileceğim en iyi noktaya gelmek için çok çalışmak zorundayım” dedi. 

Değirmenlik’te çok mutluyum
Değirmenlik'e daha çok oynamak ve tecrübe kazanmak için geldiğini söyleyen Reşit “buraya gelirken ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Değirmenlik'te çok mutluyum. Takımda geleceğimle ilgili birşey söylemem doğru değil. Kiralık olarak geldim sezon bittiğinde ne olacağını hep beraber göreceğiz” dedi. 

Her şey sezon bitince netleşecek
Yenicami'deki geleceği hakkında henüz net düşüncelerinin olmadığını belirten Reşit “bu sezon bitince neler olacağını göreceğiz. Futbola, başlayabileceğim en güzel takımlardan birinde başladım. Camia içine girdikten sonra bir aile sıcaklığı hissettim orada herkes arkadaş dost kardeş gibi” dedi. 

Galibiyet için çıkacağız
Küçük Kaymaklı maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten Reşit “performans düşüklüğü söz konusu değildir. Takımdaki futbolcu arkadaşlarım her şeyini ortaya koyacaktır. Hakemler hakkındaki düşüncelerim ise her insan hata yapar, takımın geleceği ile ilgili abartılı kararlar verilmediği sürece işlerine saygı duyarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474