banner564

2 dakika kriz çıkardı

Yorgancıoğlu, herkesin eleştiri hakkı bulunduğunu ancak küçük gerekçelerle eylem yapmanın anlamı olmadığını söyledi

2 dakika kriz çıkardı
banner598
Bakanlar Kurulu dün, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında toplandı.
Bakanlar Kurulu öncesi basına açıklamaya yapan Yorgancıoğlu, toplantının gündemindeki maddelere değinerek, Başbakanlık önündeki eylemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yorgancıoğlu, herkesin eleştiri hakkı bulunduğunu ancak ayrıntıda küçük gerekçelerle eylem yapmanın anlamı olmadığını söyledi. 
Yorgancıoğlu, eylemcilerin geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Meclisi’nde görüşme talep ettiklerini, odasında onları beklediğini ancak gelmediklerini, aynı durumun geçtiğimiz günlerde yine tekrarlandığını belirtti. 
Yorgancıoğlu, şöyle konuştu: 
“Bizden görüşme talep ettiler, görüşme bir koşulla talep edildi. ‘Bize 15.30’a kadar randevu verirseniz, verirsiniz, vermezseniz eylem yaparız’ dendi. Niyet görüşmekse bunun koşulu olmaz. Ben önceki gün 14.30’da televizyonda konuktum. Daha sonra Avrupa Birliği’ne mensup ülkelerin gazetecileri ile görüşmem vardı. Görüşmelerim tamamlandığında, yani saat 15.30 gibi basından sorumlu müdürüm onları arayarak, Salı günü için randevu verdi. İki dakikalık gecikmeyi, eylem gerekçesi yapıyorlar” 
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında dün saat 11.30’da başlayan toplantı saat 18:15’te tamamlandı. Toplantı sonrası basına açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474