banner564

5 gün daha tutuklu

Kuzey Kıbrıs’a iki tür uyuşturucu ile giriş yaparken tutuklanan Rum zanlı hakkındaki soruşturma sürüyor

5 gün daha tutuklu
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da Kermiya Sınır Kapısı’ndan giriş yaptığı esnada aracında arama yapılmak istendiği sırada tasarrufunda bulunan uyuşturucuları dışarı atmak isterken yakalanan zanlı Theodotos Theodotou hakkındaki soruşturma devam ediyor. Ele geçirilen hintkeneviri ve 12 gram kokain ile ilgili analiz sonuçları beklenirken zanlı dün yeninden mahkemeye çıkarıldı. 
   Polis, zanlı Theodotos Theodotou’nun daha önceden ülkeye uyuşturucu madde sokacağının bilgisi alınması üzerine takibe alındığını söyledi. Polis, zanlının 5 Kasım 2018 tarihinde, saat 20.00 sıralarında,  Kermiya Kara Giriş Kapısı’ndan ülkemize giriş yapmak istediği esnada aracının polis tarafından kontrol edileceğini anlaması üzerine tasarrufunda bulunan 3 ayrı poşet şeklindeki 2 gram hintkeneviri ve 12 gram kokain türü uyuşturucu maddeyi yere attığının tespit edildiğini mahkemeye aktardı. 
   Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve mesele ile ilgili olarak  gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde maddeleri kendi kullanımı için getirdiği beyanında bulunduğunu söyledi. 
   Polis, soruşturmanın sürdüğünü, alınan emarelerin tahlil sonuçlarının beklendiğini ve henüz poşet üzerindeki parmak izi tespitinin yapılamadığını belirterek , zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473