banner564

‘Aşıklar Yoluna’ götürdü

37 yaşındaki İngilizce öğretmeni, 16 yaşındaki kız öğrencisini araç içinde taciz etmekle suçlanıyor 

‘Aşıklar Yoluna’ götürdü
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da yaşayan 37 yaşındaki İngilizce öğretmeni Hasan Hüseyin Doğaçiçek’in, kendisinden 21 yaş küçük öğrencisini cinsel yönden taciz ettiği öne sürüldü. İddiaya göre geçtiğimiz Cumartesi günü, okul idaresinden habersiz bir şekilde bazı öğrencilerle piknik düzenleyen Ticaret Lisesi’nde görevli İngilizce öğretmeni Hasan Hüseyin Doğaçiçek, piknik dönüşü aracını doğrudan ‘Aşıklar Yolu’na sürdü ve 16 yaşındaki öğrencisini araç içinde dudağından öperek ve göğüslerini sıkarak cinsel tacizde bulundu.
    Cinsel tacize uğradığını iddia eden kız önceki gün annesiyle birlikte Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne giderek, yaşadığı olayı anlattı ve İngilizce öğretmeninden şikâyetçi oldu. Hasan Hüseyin Doğançiçek şikâyet üzerine gözaltına alınırken, aleyhindeki suçlamaları reddetti. Zanlı dün tutuklama talebiyle mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Aracının içerisinde taciz etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Keleş, zanlının, 3 Kasım 2018 tarihinde, Gazimağusa’da, “Aşıklar yolu” olarak bilinen yerde, aracı içerisinde, 16 yaşındaki T.G isimli kız öğrencisini, dudağından öpmek ve göğüs ile cinsel organına dokunmak sureti ile cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. 
Müşteki kızın 8 Kasım 2018 tarihinde annesi ile birlikte Adli Şube’ye gelerek durumu kendilerine aktardığını ve Sosyal Hizmetler Dairesi huzurunda ifade verdiğini anlatan Keleş, zanlının aynı gün tespit edilerek gözaltına alındığını bildirdi. Savcı Hasan Boşnak’ın sorusu üzerine Keleş, olayın yaşandığı gün zanlının, müşteki kız ve diğer bazı öğrencileri ile pikniğe gittiğini ve taciz olayının piknik dönüşü yaşandığını söyledi. 

Kameralar incelenecek

  Zanlının iddiaları reddettiğini ve olay günü Aşıklar Yoluna gitmediğini iddia ettiğini anlatan Keleş, konu yere giden güzergah üzerindeki kameraların inceleneceğini ve zanlının iddiasının araştırılacağını belirterek, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti.
   Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473