banner564

BTM fikstürü belirlendi

BTM 1. Ligi’nde yeni sezon fikstürü dün Futbol Federasyonu salonunda çekildi

BTM fikstürü belirlendi
banner598

 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Ligi’nde fikstür çekimi yapıldı. Kırmızı Grup ve Beyaz Grup fikstürlerinin belirlendiği fikstür çekiminin ardından takımlar 1 Aralık 2018 Cumartesi günü başlayacak olan ligi beklemeye çekildi. KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, Spor Dairesi Tesisler Sorumlusu Haldun Oktay, BTM Kurulu Başkanı Niyazi Güvenir ile BTM Kurulu üyeleri Niyazi Nizam ve Alper Aligüllü katıldı.

Sertoğlu: Umarın iyi olur
Fikstür çekiminde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz günlerde Başbakan Tufan Erhürman ile bir araya geldiklerini söyledi. Sertoğlu, Erhürman ile görüşmesinde BTM 1. Lig ve BTM 2.Lig’in hakem ücretlerini konuştuklarını ve bu paraları kulüplerin ödemekte zorlandığını ifade ederek, “Bu yıl hakem ücretlerini Spor Dairesi ödeyecek. Umarım kulüplerimiz bu sezon rahat bir sezon geçirir ve önümüzdeki yıl daha fazla genç futbolcuya şans verir” diye konuştu.

Değirmencioğlu: Hakem ücretler konusunda uzlaşı sağladık
Sertoğlu’nun ardından konuşan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu da Başbakan Tufan Erhürman ile Hasan Sertoğlu görüşmesinde kendisinin de yer aldığını ve hakem ücretleri konusunda uzlaşı sağladıklarını belirtti.
Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Ligde ilk hafta programı şöyle oluştu;

BTM 1.Lig Kırmızı Grup 1.Hafta
Dipkarpaz SK – Gaziköy SK
Mehmetçik TÇBSK – Vadili SK
Geçitkale GSK – Serdarlı GB
Türkmenköy ASK – BAY
Görneç KKSK – Dörtyol SK

BTM 1.Lig Beyaz Grup 1.Hafta
Zümrütköy SK – Denizli SK
Lapta TBSK – Aydınköy MSK
Karaoğlanoğlu SB – Yılmazköy SK
Tatlısu HOSK – Ortaköy SK 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474