banner564

Amaç farkındalık yaratmak

‘Afet Risklerinin Engellenmesi’ paneli başladı

Amaç farkındalık yaratmak
banner598
Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konsey Başkanlığı’nın, “13 Ekim Birleşmiş Milletler Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında düzenlediği 2 günlük etkinlik başladı.. Etkinliğin ilk gününde “Afet Risklerinin Engellenmesi” başlığı ile düzenlenen panel saat 09:30’da Le Chateau Lambousa Otel’de yer aldı.
Panel, afetlerde yaşamını yitiren insanlar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla start aldı. Ardından Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi Başkanı ve Panel Moderatörü Prof. Günhan Erdem, kısa bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Panelde daha sonra sunumlara geçildi.
Panel sunumların ardından kokteylle sona erdi. Etkinliğe bugün saat 09:30’da YDÜ Kütüphanesi’nde yapılacak konferansla devam edilecek. Konferansta, AKUT Derneği Başkanı Nasuh Mahruki konuşma yapacak
Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi Başkanı ve Panel Moderatörü Prof. Günhan Erdem yaptığı kısa konuşmada, panelin; “13 Ekim Birleşmiş Milletler Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında gerçekleştirdiklerini belirterek, panel hakkında bilgi sundu.
Erdem, etkinliğe bugün YDÜ’de yapılacak konferansla devam edileceğini kaydetti 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474