banner564

Antalya’da yaşıyordu

Kutlu Adalı’nın yeğeni genç pilot Deniz Adalı uçak kazasında hayatını kaybetti

Antalya’da yaşıyordu
banner598

Kıbrıslı Türk pilot Deniz Adalı dün Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen uçak kazasında yanındaki meslektaşı Serkan Dilci ile birlikte hayatını kaybetti. Yaşamını Antalya’da sürdüren Adalı’nın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Merhum gazetesi Kutlu Adalı’nın yeğeni olan Adalı ile pilot arkadaşının cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesi Karaöz mevkiinde saat 15.30 sıralarında tek motorlu Cessna 152 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağı, toprak araziye düştü. Uçağın düştüğü ihbarı üzerine bölgeye, jandarmanın yanı sıra çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Ekipler, pilot Serkan Dilci ve yanında bulunan Deniz Adalı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit de olayda pilot ve yanında bulunan kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti. Kaymakam Yiğit, uçağın düşme nedeninin yapılacak incelemenin ardından belirleneceğini söyledi. Kimliği henüz açıklanmayan pilot ve beraberindeki kişinin cansız bedenleri, uçak enkazından çıkarıldı. Adalı ile pilot arkadaşının cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Manavgat ilçesi Ulualan mevkiinde eğitim uçağı düştü. İlk tespitlerimize göre Yıldız Air firmasına ait uçağın pilotu Serkan Dilci ve yardımcısı Deniz Adalı vefat etti. Allahtan rahmet diliyorum. Jandarma ve 112 Acil Yardım ekipleri olay yerinde. Her türlü tedbiri almış durumdayız. Bu uçağın daha önce İzmir'de bir aracın çatısına basan uçak olduğu söyleniyor" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473