banner564

Başkanlar toplantısı Kıbrıs’ta yapılacak

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Gazeteciler Cemiyeti arasındaki ilişkiler daha da gelişecek

Başkanlar toplantısı Kıbrıs’ta yapılacak
banner598
   Kuzey Kıbrıs’ta temaslarda bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’ndan bir heyet, dün Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Reşat Akar’ı ziyaret etti.    
   Ziyarette konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili, ayn zamanda Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, çok yoğun bir dönemden geçtiklerini belirterek, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin 6 ilinde kongreler düzenlediklerini anlattı. 
   KKTC’de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Karaca, Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti ile ilişkilerin gelişmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Karaca, bu yıl içinde Başkanlar Kongresi’nin, Kuzey kıbrıs’ta yapılmasını önerdi.
   Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar da, Türkiye’deki medya kuruluşlarıyla ilişkilerin gelişmesinden duyulan memnuniğyeti dile getirdi. Akar, özellikle genç gazetecilerin Türkiye’de kısa süreli eğitimlerden geçmelerinin yararına dikkat çekti.
   Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun, bu yıl içindeki Başkanlar toplantısını Kıbrıs’ta yapma düşüncesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473