banner564

‘Ben hapse sen mezara’

Boşanmak isteyen eşini öldüren İbrahim Erhalk’ın cinayet anında söyledikleri ortaya çıktı

‘Ben hapse sen mezara’
banner598

 Boşanma aşamasında olduğu eşi 52 yaşındaki Nigar Tevfik Erhalk’ı av tüfeği ile vurarak öldüren 61 yaşındaki İbrahim Erhalk dün yeniden Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

Davanın dünkü oturumunda İbrahim Erhalk’ın olaydan sonra iki kişiyi arayıp, polisin numarasını istediği ses kayıtları ile Nigar Tevfik Erhalk’ın cinayetten önce eşi İbrahim Erhalk’la tartıştığı anları kaydettiği ses kayıtları dinlendi.
Ses kayıtlarında yansıyan konuşmalara göre;  İbrahim Erhalk, eşine ateş ettikten sonra, “Beni buna mecbur ettin Nigar. Namusumu sıfır ettin. Ben hapse, sen mezara” dedi.
Nigar Erhalk’ın cep telefonunda bulunan ses kayıtlarında ise şunları söylediği belirlendi: “Artık boşanmak istiyorum. Mutsuzum. Boşanıp, mutlu bir birliktelik yaşama kararı aldım. Artık çok geç. Mutluluğu buldum. Mutlu olacağım. Sen hep kendini düşündün. Şimdi sıra bende. Mutlu olacağım. Hiçbir şeyi değiştiremezsin. Ben evli değilim. Benim için artık bir imza, başka bir şey değil. Ben seni hiçbir zaman koca olarak görmedim. Çocukları bana düşman ediyorsun. Sen yıllarca para için yaşadın.”
Başkan Fadıl Aksun, ses kayıtlarının dinlenmesine devam edilmek üzere davayı 18 Mart’a erteledi.

Av tüfeği ile öldürdü
Doğancı’da 27 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen olayda 61 yaşındaki İbrahim Erhalk, 52 yaşındaki 32 yıllık eşi Nigar Tevfik Erhalk’ı, tasarrufunda bulunan av tüfeğiyle, göğsüne tek el ateş ederek öldürmüştü.Sanık polisi arayıp teslim olmuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473