banner564

Biri ağır 2 yaralı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden 18 yaşındaki Murat Özbek beton bariyere çarptıktan sonra takla atarak durabildi

Biri ağır 2 yaralı
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa- Güzelyurt anayolunda dün sabah saat 09.50 sıralarında bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı.
Elde edilen bilgilere göre, yönetimindeki JN 619 plakalı araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyreden Murat Özbek (E-18), direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önce orta refüje düşüp beton bariyere çarptıktan sonra kontrolsüzce yola savrulup yol içerisinde takla atarak durabildi. Kazada, araç sürücüsü Murat Özbek ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Korkmaz yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonucu, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan araç sürücüsü Murat Özbek’in yapılan tetkiklerin ardından sağ köprücük kemiği kırığı teşhisiyle Cerrahi Servisinde müşahede altına alındığı öğrenildi.
Kazada ağır yaralanan Ahmet Korkmaz’ın ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerin ardından Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı kaydedildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474