banner564

Bora: Türkiye’den asla vazgeçilemez

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Genel Başkanı Yılmaz Bora, "haklı ve meşru olarak Kıbrıs Türk halkının ezici çoğunluğu ile ilan edilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ve Kıbrıslı Türklerden her türlü maddi ve manevi desteği esirgemeyen Anavatan Türkiye’den asla vazgeçilemeyeceğini" kaydetti.

Bora: Türkiye’den asla vazgeçilemez
banner598
Bora, 11 yıl Kıbrıs Türk halkının yaşama hakkını elinden almak isteyen ve 52 yıldan beri gayri meşru bir şekilde Kıbrıs Cumhuriyeti’ni silah zoru ve terörle gasp eden haksız bir düşmana “bazıları öyle istiyor” diye asla boyun eğilemeyeceğini vurguladı. 
Bora, yaptığı yazılı açıklamada, devletin varlığını hazmedemeyenlere, tutarsız olumsuz ve haksız görüşler ortaya koyanlara halkın itibar etmediğinin aşikar olduğu görüşünü dile getirerek, “Böyle olmakla beraber ısrarla bu menfi görüşlerle halkımızın huzurunu bozmaya yönelik gayretlerinin boşuna olduğunu artık anlamaları gerekir” dedi.
Kıbrıs sorununu kimlerin, neden yarattığının ortada olduğunu ifade eden Bora, Kıbrıs Türk halkının 1878’den sonra adadaki varlığını sürdürerek bugünlere gelebilmesinin bir mucize olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474