banner564

Bu kadından bana  hayır gelmez

Yakın akrabasına aşık olan ve sürekli yaklaşmaya çalışan Rıfat Selimoğlu, tutuklandıktan sonra “aklım başıma geldi” diyerek özür diledi:

Bu kadından bana  hayır gelmez
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, yakın akrabasına aşık olan ve sürekli onu rahatsız ettiği gerekçesi ile hakkında uzaklaştırma emri bulunan Rıfat Selimoğlu ne mahkeme ne polis dinliyor. Zanlı, mahkeme kararı ile genç kadına “200 metreden fazla yaklaşması” yasak olan ancak buna rağmen defalarca işyerine giderek rahatsız ettiği iddia edilen Rıfat Selimoğlu, tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı. 
Cezaevi’ne gönderileceğini anlayınca zanlı “Özür dilerim, çok pişmanım, anladım ki bu kadından bana artık hayır gelmez”  dedi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Fidan Ersan, zanlının, 28 Nisan 2019 tarihinde, saat 15.40’ta, kendisi ile sevgili olmak istemeyen F.B isimli genç kadının, işletmesine giderek rahatsızlık verdiğini söyledi.
Polis, zanlının işyerinin kilitli olan kapısını açmaya çalıştığını ve “Kapıyı aç konuşmak istiyorum” dedikten sonra işyerine, camdan süs eşyası bırakarak, “aile yasasına aykırı davranış” ve mülke tecavüz suçlarını işlediğini belirtti.

Aynı kadına karşı 5 aynı benzeri dosyası var
Polis, şikâyetçi kadının Aile Mahkemesine başvurarak, zanlının, 200 metre yanına yaklaşamaması ile ilgili emir temin ettiğini, ancak zanlının buna rağmen şikâyetçiye karşı aynı suçları sık aralıklar ile işlediğini belirtti.
Ersan, zanlının, şikâyetçiye karşı işlemiş olduğu suçlarla ilgili 5 benzeri dosyası bulunduğunu ifade etti.
Ersan, sürekli olarak aynı suçu işleyen zanlının, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Son pişmanlık fayda etmedi
Yargıç Umut İnan’ın söz vermesi üzerine konuşan zanlı, “Özür dilerim, çok pişmanım, anladım ki bu kadından bana artık hayır gelmez. Davam görüşülünceye kadar serbest bırakılmamı talep ediyorum” şeklinde konuştu. 
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının davaları görüşülünceye ve her halükarda 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474