banner564

Cezaevine gönderildi

Eski kız arkadaşına cinsel tecavüzde bulunduğu öne sürülen Murat İri, 5 bin TL nakit teminatı yatıramadı

Cezaevine gönderildi
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 36 yaşındaki E.Ş.’ye parmakları ile cinsel tecavüzde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Murat İri hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 11 Temmuz saat 02.00 sıralarında Lefkoşa’da sakin 36 yaşındaki E.Ş’nin evine konuşmak maksadı ile gittiğini, zorla içeri girdiğini, ikili arasında tartışma çıktığını ifade etti. Polis, zanlının tartışma esnasında E.Ş.’nin boğazını sıkıp, “Benimle olmazsan seni öldürürüm” dediğini ve parmakları ile cinsel tecavüz suçu işlediğini açıkladı. Zanlının aynı gün Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığını ve 7 gündür tutuklu olduğunu kaydeden polis,  soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ailesi ile birlikte KKTC de yaşadığını belirterek, teminat talep etti.
Yargıç Cenkay İnan, zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırması ve 100 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkemenin şartlarını yerine getiremeyen zanlı getirinceye değin cezaevine gönderildi.   

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474