banner564

Çocuklar çok korktu

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda 4 motosikletli tarafından taciz edildiğini ileri süren Orhan Orsen, polise şikayette bulundu

Çocuklar çok korktu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda 4 motosikletli tarafından taciz edildiğini ileri süren Orhan Orsen, polise şikayette bulundu. Olayla ilgili cep telefonu ile video kayıt alan Orsen, ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Diyalog muhabirine yaşadıklarını anlatan Orhan Orsen, geçtiğimiz Pazar gecesi saat 23.00 sıralarında, Lefkoşa’dan Yonca Kavşağına kadar 4 tane motosikletlinin kendisini rahatsız ettiğini söyledi.
Motosikletin bir tanesinde 2 kişinin diğerlerinde ise birer kişinin bulunduğunu aktaran Orsen, toplam 5 kişinin kendilerini takibe aldığını, yanlarına geldiğinde ara gazı vererek taciz ettiğini ileri sürdü.
Orsen, arabada biri kendi diğerleri ise kardeşlerinin olmak üzere 3 çocuğun bulunduğunu ve çocukların olay esnasında çok korktuğunu söyledi. Aracın iç tavan ışığının açık olduğunu ve çocukların görülmemesinin imkansız olduğunu belirten Orsen, trafik ışıklarında durduklarını ardından hareket ettiklerini ve takibin devam ettiğini ifade etti.
 
Polisi aradım yardım istedim…
Kendisinin motosikletlilere, arkada oturan çocukları göstererek, “çok korkuyorlar” dediğini anlatan Orsen, bunun üzerine bir tane motosikletlinin aracın yanına yaklaştığını ve hareket halindeyken sık sık cama vurarak “ben polisim” şeklinde konuştuğunu, anlattı.
Orsen ancak motosikletlerden hiçbir tanesinin bile plakasının takılı olmadığını ileri sürdü. 
Polisi arayarak durumu bildirdiğini, telefondaki polisin kendilerine yardımcı olduğunu anlatan Orsen, bu tacizin Yonca kavşağına kadar sürdüğünü söyledi. 

İkisine dava okundu
Gazimağusa’ya döndükten sonra polis tarafından arandığını ve kendisini taciz eden motosikletlilerin yakalandığını anlatan Orsen, “Ancak 5 kişiden sadece ikisine dava okudular ardından ise serbest bıraktılar” şeklinde konuştu.

“Facebook yorumlarında iftira attılar”
Olayla ilgili videoyu facebooktan paylaştığını ve bazı kişilerin yorum kısmına ağır hakaretler yazdığını ve kendisine iftira atmaya çalıştığını anlatan Orsen, “Aracımı bilerek motosikletlilerin üzerine kırdım diye iftira atmışlar, hiçbir araç sürücüsü, her ne olursa olsun, aracını motosikletlilerin üzerine doğru kırmaz. Böyle bir olay daha önce yaşanmadı, bana böyle bir iftira attılar. Biz 3 küçük çocukla birlikte büyük korku yaşadık yanımızda ara gazı vererek, önümüzü keserek ve hareket halindeyken aracımızın camına vurularak tacize uğradık. İşin peşini de sonuna kadar bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473