banner564

DAÜ’de hüzün var

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Yasin Düşüner yurt odasında ölü bulundu

DAÜ’de hüzün var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde dün üzücü bir olay yaşandı. Henüz 26 yaşında olan Uluslararası İlişkiler Bölümü 3.sınıf öğrencisi Yasin Düşüner, kampüs içerisinde, kalmakta olduğu öğrenci yurdundaki odasında, arkadaşı tarafından ölü bulundu.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere talihsiz genç Yasin Düşüner, dün saat 13:45’te yurt odası içerisinde, oda arkadaşı tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu, oda arkadaşı tarafından yurda çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç doktorların tüm uğraşlarına rağmen hayata döndürülemedi. Olayı haber alan talihsiz gencin arkadaşları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne akın ederek, zamansız bir şekilde hayata veda eden Yasin’inardından gözyaşı döktü.
Ölüm nedeni otopside belirlenecek
Talihsiz gencin bilinen bir hastalığının olmadığı ancak son 2 gündür solunum almakta zorlandığı yönünde şikayeti olduğu öğrenildi. Bursa’nın İnegöl ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve 2011 yılında ülkemize gelerek Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim almaya başlayan talihsiz genç aynı zamanda Amerikan futbolu sporu yapıyordu. Talihsiz gencin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde otopsi yapılacak.  Yasin Düşüner’in cenazesinin otopsinin ardından memleketine götürüleceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473