banner564

El haram ya Muhammed

Plajdaki güzel kadınları videoya kaydeden Pakistanlı’lar cezaevine gönderildi

El haram ya Muhammed
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın Glapsides plajında, kadınları dikizleyip video ve fotoğraflarını cep telefonu ile çeken Pakistan uyruklu zanlılar Muhammad Awaris ile Muhammad Usman hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı. İki zanlının cep telefonlarında 28 kadına ait fotoğraf ile video kaydı bulunduğu açıklandı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlıların, 30 Haziran 2019 tarihinde, Glapsides plajında kadınların gizlice resim ve videolarını çektiklerini anımsattı. Zanlıların şikâyet üzerine tutuklandığını aktaran Hafız, Muhammad Awais’in telefonunda 23 kadına ait resmi ile 4 kadına ait video kaydı, Muhammad Usman’ın telefonunda ise bir kadına ait 15 dakikalık bir video kaydı bulunduğunu söyledi.
Zanlılar aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Hafız, mahkemenin uygun göeceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, zanlıların, 3 bin TL nakdi kefalet ödemeleri ve 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmeleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 
Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlılar, Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatndaş
Vatndaş - 5 yıl Önce

Başlık müslümanları rahatsız edici.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474