banner564

Futbolun gurur gecesi

2018-2019 sezonunda başarılı olan takımlar, antrenörler ve futbolcular dün akşam ödüllendirildi

Futbolun gurur gecesi
banner598

 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2018-2019 Futbol Sezonu ödül gecesi dün akşam gerçekleştirildi. 

Lefkoşa Golden Tulip Otel'de gerçekleştirilen ödül gecesine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Sağlık Bakanı Ali Pilli, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Sertoğlu: Lig çok kaliteli geçti
Gecede açılış konuşmasını yapan futbol federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu bu yıl ligin çok kaliteli geçtiğini belirterek ülkedeki futbol kalitesinin üst düzeye geldiğini vurguladı. Sertoğlu, bu sezon destek olan tüm sponsorlara teşekkür ederek en büyük sponsorun devlet olduğunu söyledi. 

Akıncı: Kaliteli maçlar izledik 
Gecede konuşan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise bu sezon birkaç maça gittiğini belirterek çok kaliteli maçlar izlediğini söyledi. Akıncı ödül alan herkesi kutladı. 

Tatar: Futbolda dışarıya açılmamız lazım
Başbakan Ersin Tatar da konuşmasında futbolun artık ne olursa olsun dışa açılması gerektiğinin altını çizerek bu konuda sadece futbolda değil tüm spor branşlarında gereken desteği vereceklerini söyledi.

Konuşmalarda ödül alanlar tebrik edildi
Gece de İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman da birer konuşma yaparak ödül alanları kutladı. 

Törende sezon içerisinde başarı elde eden takımlara, antrenörlere ödüller yetkililer tarafından verildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474