banner564

Festival bugün başlıyor

‘Kardeş Şehir’ Kütahya’dan bir heyet İskele Belediyesi’ni ziyaret etti

Festival bugün başlıyor
banner598
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, “kardeş şehir” İskele Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ve eşlerini; İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da eşi Ayşe Sadıkoğlu ile birlikte makamında kabul etti.
Öte yandan; 47. İskele Festivaline diğer kardeş şehirler; Mamak Belediye Başkan ve Yardımcıları ile Pendik Belediyesi Başkan Yardımcılarının da bugün KKTC’de olacağı belirtildi.

İskele’ye yıldız yağacak
Geleneksel İskele Festivali’nin 47’ncisi bugün saat 20.00'de kortej yürüyüşü ile başlayacak.
İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, İskele Festivali, 12 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.
Festivalde bu yıl, 32. yaşını kutlayacak Yılın Genç Kızı ve Genç Erkeği Yarışması, 20 yıldır devam eden İskele Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali, Çocuk Şenliği, Larnakalılar Gecesi ve Karadenizliler Gecesi yer alacak. 
Festivalde, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ahmet Selçuk İlkan, Grup Rast, Sinan Yılmaz ile Mabel Matiz de konser verecek. 
Geleneksel İskele Festivali’nde K.K.Turing Otomobil Yarışı ve bisiklet yarışları gibi birçok sportif aktiviteler de yer alacak. 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473