banner564

Gaziveren’de can verdi

Beton mikseri ile çarpışan Rum plakalı motosikletin Slovakya uyruklu sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziveren’de can verdi
banner598
Melin DOBRAN
Güzelyurt’a bağlı Gaziveren’de dün 15.30 civarında, beton mikseri ile motosikletlinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Güney Kıbrıs’ta yaşayan 34 yaşındaki Jan Renco hayatını kaybetti. Kaza, Gaziveren’de ikinci cadde üzerinde meydana gelen kaza, Cem Keşefli (E-31), yönetimindeki HN 709 plakalı beton mikseri ile Jan Renco (E-34) yönetimindeki MAH 369 plakalı motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi.
Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre Kaza, Keşefli'nin yönetimindeki HN 709 plakalı kamyon (beton mikseri) ile güney istikametinden kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun sol tarafında bulunan ve dalları yol içine uzanan harnup ağacına çarpmamak için yolun sağına geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten gelmekte olan GKRY Bölgesinde sakin Slovakya uyruklu Jan Renco yönetimindeki MAH 369 plaklı motosiklete çarpması sonucu meydana geldi. 
Elde edilen bilgilere göre motosikleti Kuzey Kıbrıs’a geçen ve dün Güzelyurt bölgesindeki tarihi ve turistik bölgelerde bir gezinti yapan Jan Renco, Güney Kıbrıs’a dönüyordu. 
Jan Renco olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon sürücüsü Cem Keşefli tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473