banner564

‘Halime bak dertli çal’

Bülent Ersoy’a eşlik etmek üzere adaya gelen Fahrettin Ünlüce’nin keman kutusundan 2 gram kokain 4 gram da Hint Keneviri çıktı

‘Halime bak dertli çal’
banner598
Melin DOBRAN
Türkiye’nin divası, Türk Müziği’nin güçlü sesi Bülent Ersoy’un orkestrasında kemancı olarak görev yapan Fahrettin Ünlüce, konser için geldiği KKTC’de üzerinde uyuşturucu bulunarak tutuklandı.
Ercan Havalimanı’nda Narkotik Detektör Köpeği Zeyna’nın tepki vermesi ile keman çantasında kokain ve hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Keman kutusu dolu çıktı…
Polis, zanlının18 Temmuz tarihinde saat 11.45 sıralarında Ercan Havaalanından giriş yapmak isterken Narkotik detektör köpeği Zeyna'nın tepki vermesi sonucunda üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada zanlıya ait keman kutusu içerisinde 2 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde ile 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Emareler laboratuvara gönderildi
Polis, uyuşturucu maddelerin emare olarak alındığını ve zanlının konu ile ilgili bir gönüllü ifade verdiğini belirtti. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını emarelerin laboratuvara gönderileceğini belirterek 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

“Kötü bir amacım yoktu…”
Mahkeme zanlı hakkında ilk etapta 3 gün süre ile tutukluluk emri verirken mahkemede söz hakkı alan zanlı kötü bir amacının olmadığını, ikiz çocukları olduğunu söyleyerek konser amaçlı KKTC’ye geldiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473