banner564

Plan açıklandı

Fenerbahçe, Shakhtar maçının taktik provalarına başladı. Pereira'nın planı Ukrayna ekibini kanatlardan vurmak

Plan açıklandı
banner598
Fenerbahçe'de tüm hazırlıklar Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda oynanacak Shakhtar maçlarına yönelik. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın planı Ukrayna ekibini kanatlardan vurmak.
Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile eşleşen Fenerbahçe bu maçlar için özel çalışmalara başladı. Kuradan sonra Shakhtar'ın oynadığı ilk maçı izlemek üzere yardımcılarıyla birlikte Ukrayna'ya giden Pereira, döner dönmez takımını hazırlamaya başladı. 

İlk ders savunma
Pereira ilk antrenmanda özellikle savunma kurgusu üzerinde durdu. Takımına savunma varyasyonları ve duran top organizasyonları çalıştıran Pereira özellikle kanat oyuncularıyla yakından ilgilendi. Shakhtar'ın hücumda kanatlardan çok çabuk ve etkili olduğunu düşünen Portekizli teknik adam, savunmada alınacak önlemleri oyuncularına anlattı. Pereira ofansif anlamda da kanat organizasyonları yaparak takımı Shakhtar maçına hazırlayacak.

RVP Afyon'da yok
Bu arada yeni transfer Robin van Persie bireysel çalışmalarını tamamlaması için Afyon'daki turnuvaya götürülmeyecek. Hollandalı golcü İstanbul'da kendisine verilen özel programı uygulamaya devam edecek. 
Sakatlığı nedeniyle son hazırlık maçlarında oynayamayan Mehmet Topal'ın takıma dönmesiyse teknik ekibi sevindirdi. Sağlık ekibi Alper Potuk'un elindeki kırıkla ilgili özel bir bandaj ile Shakhtar maçında oynatabilmenin planlarını yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473