banner564

Crystal’de ‘Hadise’ çıktı!

Sevilen şarkılarıyla konuklarını dans ettiren ve yerlerine oturtmayan ünlü sanatçı, konserinin büyük bir bölümünü de seyircilerin arasında sürdürdü

Crystal’de ‘Hadise’ çıktı!
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel’de bayramın ikinci günü sahne alan Hadise, tatillerini Kuzey Kıbrıs’ta geçiren konuklarına keyifli bir gece yaşattı. Bayramların artık kendisi için sahnede geçtiğini ve anne babasından uzak kaldığını söyleyen Hadise, seyircilerinden alkışla destek istedi. Sevilen şarkılarıyla konuklarını dans ettiren ve yerlerine oturtmayan Hadise, konserinin büyük bir bölümünü de seyircilerin arasında sürdürdü.

Gazetecilerle sohbet etti
Aynı gece kendisini takip eden gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Hadise, kendisi gibi çalışarak bayramı geçiren basın mensuplarının bayramını kutladı. Gelen sorulara da samimi bir şekilde yanıt veren Hadise,  çok güzel bir tatil geçirdiğini söyledi. Yurt dışında geçirdiği tatilinde dinlendiğini, bozulan uyku düzenini düzelttiğini ve bol bol kitap okuduğunu söyleyen Hadise, “Sizi görüntüleyemiyoruz” diyen bir gazeteciye, “Ülkemde de sizin görüntüleyemediğiniz yerler var. Biz buraları yavaş yavaş keşfediyoruz. Sizlerin de nerelerde olduğunuzu biliyoruz. O yerleri tercih etmiyorum” dedi.

“Güzel işlere imza atıyorum”
“İşleriniz çok güzel gidiyor, özel hayatınız nasıl” şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan Hadise, hayatında aşk olsa da olmasa da çok mutlu olduğunu belirterek, “Çünkü, sağlıklıyım. Her şeyden önce ailem yanımda. Güzel işlere imza atıyorum. Daha ne olsun. Kendimi güzel hissetmem için bana aşk gerekmiyor. Bana nasıl bu kadar enerjik olduğumu soruyorlar hep. Hep öyleyim. Hayatımda birinin olması bunu etkilemiyor. Beni zaman zaman biriyle dışarı çıkarken görebilirsiniz. Ama özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 08:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473