banner564

Halk ikiye bölündü

Erken seçim konusunda vatandaşın kafası karışık

Halk ikiye bölündü
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Diyalog muhabirinin, 4’lü koalisyon hükümetinin icraatları ve erken seçim konusunda görüşüne başvurduğu vatandaşların farklı düşüncelerde olduğu ortaya çıktı.
   Bazı vatandaşlar “Her kafadan bir ses çıkıyor” diyerek koalisyondan şikâyetçi olurken, bazıları hükümete zaman verilmesini istedi. Vatandaşların bir kısmı erken seçime destek verirken, bir kısmı da bunun devlete külfet olacağı görüşünde.

Vatandaş ne dedi...? Vatandaş ne dedi…?
Hasan Olgun:
Dörtlü koalisyonun uyum içerisinde çalışmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Uyum içerisinde olmadıkları için de topluma bir faaliyet sunamıyorlar. Hükümetin mevcut durumu nedeniyle erken seçim olmalıdır ve daha iyi bir hükümet oluşturulmalıdır diye düşünüyorum.
Mehmet Ceyda:
Dörtlü koalisyonun uyum içerisinde çalışmadığı gözle görülür durumdadır. Dört partinin kararları mutlaka bir yerde uyuşmazlık gösteriyor. Dörtlü koalisyondan bir umudumuz kalmamıştır. Erken seçim hükümete külfet olacağından şu an için olmasının doğru olmayacağı kanaatindeyim. Dörtlü koalisyonun çatırdaması söz konusu ve bu durum bence Cumhurbaşkanlığı seçiminden kaynaklanmaktadır.
Ali Suiçmez:
Dörtlü koalisyon bence uyum içerisinde çalışmıyor çünkü hiçbir faaliyetlerini göremedik. Dörtlü koalisyondan halk beklediğini bulamamıştır. Mevcut hükümet nedeniyle ülkede bir erken seçim olmalıdır. Bu halk neyin ne olduğunu öğrenmiştir ve artık yanlış bir seçim yapmayacakları inancındayım. Dörtlü koalisyon resmen lezzetsiz, boşa malzeme harcanan bir çorba olmuştur.
İbrahim Zengin:
Dörtlü koalisyon bence uyum içerisinde çalışmıyor. Erken seçim görülüyor zaten. Bence erken seçim yaklaşık 5 aya kadar olacaktır. Hükümetin çalışmaları dört partiden oluşması nedeniyle bir uyuşmazlığa giriyor ve icraat yapılamıyor. Erken seçim olmalı ve daha iyi bir hükümet oluşturulmalıdır.
Altan Baçdar:
Dörtlü koalisyon bence uyum içerisinde çalışmıyor. Hükümet iyiye gitmiyor. Halkın önüne elle tutulur bir çalışma sunamıyorlar. Ülkenin ekonomisi de yatırımı da bitmek üzeredir ve hükümet bu konuda yetersiz kalıyor. Türkiye buradan desteğini çekerse kesinlikle her şey daha da kötü olur. Bu toplum erken seçim olmasını ve idaresi iyi bir hükümet oluşmasını istiyor.
Kemal Bora:
Dörtlü koalisyon uyum içerisinde çalışmıyor. Eskiye nazaran ülkemiz çok daha geri durumdadır. Bu durumda bizlere dörtlü koalisyonun topluma bir faydasının olmadığını ve uyum içerisinde çalışmadıklarını göstermektedir. Bizleri kurtaracak tek şey erken seçimle idaresi düzgün bir hükümet oluşturulmasıdır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473