banner564

Haylaz torunlar şimdilik serbest

Dedeleri İbrahim Ninnolar’ın yüklü miktarda parasını çaldıkları iddiasıyla tutuklanan Mehmet Önder Miralay ile Ahmet Önder Miralay teminata bağlandı

Haylaz torunlar  şimdilik serbest
banner598
Girne’ye bağlı Boğazköy’de dedelerinin evinden yüklü miktarda para ve ziynet eşyaları çalan Mehmet Önder Miralay ile Ahmet Önder Miralay 3 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Haklarında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlılar hakkında tutuksuz yargılama kararı verildi. Mahkeme, zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanması, 2 kefilin 25’er Bin TL kefalet senedi imzalanması şartlarını yerine getirerek yargılanıncaya kadar serbest kalmalarına emir verdi.
Zanlılar Mehmet Önder Miralay ile Ahmet Önder Miralay 5-10 Nisan tarihleri arasında Boğazköy’de dedeleri olan İbrahim Ninnolar’a ait evden muhtelif ziynet eşyaları, 4 bin sterlin, 7 bin 100 Euro ve 10 bin TL nakit para çalmıştı. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı Mehmet Önder Miralay’ın gönüllü ifade verip suçlarını kabul etmişti. Yapılan soruşturma sonucu Ahmet Önder Miralay’ın da suçla bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı. Mahkeme kararı ile dün teminatla serbest kalan zanlılar ileride ikametgahtan sirkat suçundan dolayı yargılanacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474