banner564

Hedef üreten toplum

Tufan Erhürman, 5 aylık dönemde yapılan çalışmalar ve CTP’nin yeni yol haritasını Güzelyurt’taki partililerle paylaştı

Hedef üreten toplum
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), genişletilmiş ilçe meclisi toplantısı Güzelyurt’ta gerçekleşti.
Yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan CTP Genel Başkan Tufan Erhürman, kurultayın ardından geçen beş ayın değerlendirmesini yaparak üyelere gelişmeleri aktardı.
Toplantıda üyelerin sorularını da yanıtlayan Erhürman, partinin yeni dönem yol haritasını paylaştı ve Kıbrıs Sorunu’nda yaşanan gelişmelerle hükümetin icraatlarını değerlendirdi.
Toplantıda, Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali de açılış konuşması gerçekleştirdi.
CTP Genel Başkan Tufan Erhürman bölgedeki fabrikalarda çalışan, çoğu kadın olan 300’ün üzerinde emekçinin yaşadıkları sorunların insan hakları sorunu olduğunu ifade ederek, bu haklar için CTP’nin politika üreteceğini söyledi.
CTP’nin beş aydır sokakta olduğu, üreticiyle, hayvancıyla görüştüğü, üretimi planlamak için üreten insanlara ulaştığı, birlikte masaya oturup yol haritası çizdikleri ve bunların zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Erhürman, bu dönemde Kıbrıslı Türklerin tüketen değil üreten bir topluma dönüşmesi için ağırlıklı olarak ekonomi politikaları üzerinde çalıştıkları, göreve iğneden ipliğe her şeyi planlamış olarak gelecekleri ve halkın desteği ile bunları hayata geçireceklerini belirtti.
“Kimsenin beş sene daha UBP-DP’yi bu memleketin başına musallat etme lüksü yoktur” diyen Erhürman, aksi takdirde ülkeye geri döndürülmesi mümkün olmayan zararlar verileceğini savundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473