banner564

“Hepsini geri ödeyeceğiz”

Alışveriş için gittikleri Raman Marketin sahibini sohbete tutarak kaşla göz arasında kasadan bin lirayı çalan Abdülkadir Elbay ve Mehmet Terkan, mahkemeden af diledi

“Hepsini geri ödeyeceğiz”
banner598
Gönyeli’de faaliyet gösteren “Raman Market” isimli iş yerine giderek işletmecisinin dikkatini dağıtarak kasadan para çalan Abdülkadir Elbay ve Mehmet Terkan’ın bu uyanıklığı kısa sürede fark edildi. Polise yapılan şikayetin ardından 2 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Mehmet Terkan ve Abdülkadir Elbay'ın 26 Ağustos tarihinde müşteri olarak gittikleri Raman Market'te işletme sahibi Bekir Erol Raman ile sohbet ettikleri bir esnada, ilgisini başka yöne çekip kasa içerisinde bulunan bin TL nakit parayı çaldıklarını söyledi. 
Polis, zanlıların önceki gün tespit edilerek tutuklandıklarını ve gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini belirterek soruşturma aşamasında 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlılardan Terkan pişman olduklarını ve market sahibini tazmin edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474