banner564

İstikamet belli

HP’nin Akdoğan temsilciliğinin açılışında konuşan Özersay, “Şartlar ne olursa olsun doğrunun yolunda mücadeleye devam edeceğiz” dedi

İstikamet belli
banner598

 Halkın Partisi (HP) Akdoğan Temsilciliği, önceki gün düzenlenen toplantıyla hizmete açıldı.

Verilen bilgiye göre, HP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, HP  Genel Sekreteri Yenal Senin ve HP Gazimağusa Milletvekili Hasan Topal, HP Gazimağusa İlçe Başkanı Süleyman Canatan’ın birer konuşma yaptığı toplantıda, Halkın Partisi milletvekilleri, bakanları ve yöneticileri de bölge halkı ve Halkın Partisi üyeleri ile bir araya geldi.
Akdoğan ve civar yerleşimlerden katılan vatandaşlara seslenen Kudret Özersay, “4 yıl önce Cumhurbaşkanlığı sürecine başlarken zor şartlarda açılabilen birkaç seçim temsilciliğinden biri de Akdoğan köyünde olmuştu. İyi olanı, güzel olanı doğru olanı hukuka uygun olanı yapmak hedefiyle bir yol yürüyoruz, geçen süre zarfında burada bir temsilcilik açmak benim için memnuniyet vericidir” dedi.
Siyasetin de aynen hayat gibi bir mücadele ve bir süreç olduğunu belirten Özersay, “bu süreçte şartlar ne olursa olsun doğrunun yolunda mücadele etmeye devam edilmelidir, bu açıdan şartlar ne olursa olsun ülkeyi iyi yönetmek bir görevdir” şeklinde konuştu.

Topal: Akdoğan Mesarya’nın kalbi”
Hasan Topal, Akdoğan’ın yalnız günümüzde değil geçmişten bugüne Kıbrıs siyasetinde önemli bir rol oynadığını, Akdoğan köyünün 50 bin civarında nüfusu barındıran Mesarya’nın adeta kalbi pozisyonunda bir yerleşim olduğunu dile getirdi. 
Yenal Senin ise, “neden ocak değil?, neden örgüt değil” sorularına cevaben “Bu temsilcilik parti örgütü veya ocak örgütü şeklinde isimlendirilmedi çünkü sadece Halkın Partisi üyelerinin değil tüm bölge halkının toplumsal çıkarlarımız adına katkı koyabileceği, görüşlerini ortaya koyabileceği bir merkez olması amacını en başından beri savunduk. Temsilciliğimizin kapısı Paşaköyden, Vadili’den, Akdoğan’dan, tüm bölgeden herkese, tüm halkımıza açıktır” dedi.
2016 yılında kurulan Halkın Partisi’nin ülkenin dört bir yanında halkla içice olmasının gururunu yaşadıklarını belirten HP Gazimağusa İlçe Başkanı Sülyman Canatan, çizilen yolda sapmadan ilerlemek ve bu yolda giderken tüm vatandaşların da görüşlerini dikkate almak için temsilciliklerin önemine dikkat çekti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474