banner564

Herkes şokta

“Annemin gözleri önünde sevgilisi tarafından cinsel tacize uğradım” diyen 16 yaşındaki genç kız polise başvurarak yardım istedi

Herkes şokta
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de yaşandığı iddia edilen olayda 16 yaşındaki genç kızın,  annesi A.A. ile onun erkek arkadaşı H.D.’nin cinsel istismarına maruz kaldığı öne sürüldü.
Genç kızın şikâyeti üzerine annesi A.A. ile erkek arkadaşı H.D. tutuklandı.
16 yaşındaki kızın, “Annemin gözleri önünde H.D.’nin cinsel tacizine uğradım” şikâyeti üzerine soruşturma başlatılırken, A.A ile H.D. dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Genç kızın 2017-2018 yılları arasında tacize uğradığını söylediği, daha önce Gazimağusa’da sosyal hizmet görevlilerine durumu anlattığı, ancak kendisine inanmadıkları yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Annemin gözleri önünde oldu
Soruşturmayı yapan polis, iki zanlının ‘cinsel istismar ve cinsel saldırı’ suçlamalarından dolayı tutuklandıklarını söyledi.
Polis, 16 yaşındaki kızın şikâyetçi olduğunu belirterek, iddiaları aktardı.
Polis, genç kızın ifadesinde 2017 yılı Haziran ayında Çatalköy’deki evlerinde annesi ve erkek arkadaşı ile aynı yatakta uzandığı esnada H.D.’nin boynunu ve yüzünü öperek, annesinin gözleri önünde kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söylediğini anlattı.
Polis, genç kızın 2018 yılı Eylül ayında da tacize uğradığını öne sürdüğünü, annesinin de bulunduğu bir ortamda kendisi ile dans eden H.D.’nin elbise üzerinden cinsel organını kendisine dokundurarak ve elleri ile cinsel tacizde bulunduğunu söylediğini aktardı.
Polis, genç kızın ayrıca annesinin evde olmadığı birçok zamanlarda ise yine H.D.’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğuna ve cep telefonundan erotik fotoğraflar gösterdiğine dair şikâyetçi olduğunu ifade etti.

İfadeler alınacak
Mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, genç kızın öğretmenlerinden, okul arkadaşlarından, Gazimağusa’da yaşayan kardeşlerinden ve öz babasından ifade alacaklarını söyledi.
16 yaşındaki kızın çocuk yuvasında koruma altına alındığını kaydeden polis, zanlı H.D.ye ait cep telefonunun da inceleneceğini açıkladı.
Genç kızın ruh sağlığının da kontrol edileceğini belirten polis, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, zanlılar hakkında üç gün tutukluluk emri verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

ANNE İLE DOSTU ARASINDA NİKAH YOK. ANNENİN NE KADAR NE OLDUĞU BELLİ.....CİNSEL SAPIKLIĞIN SONU VE OLAYIN BASINA SIZMASIYLA, DÜNYA ALEME REZİL OLDULAR.....BU ÜLKEDE, EŞLERİNİ DEĞİŞTİRENLER VAR. KADINLARIN BİR KISMI TEŞHİRCİ !!!!GÖĞÜS VE KALÇALARINI BİLE BİLE SERGİLİYORLAR.KOCALARI DA BU ŞEREFSİZLİĞE ONAY VERİYOR..KADINLAR KENDİNİZE GELİN !!!!DURUM VAHİM...

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BÖYLE ANAYI VE DOSTU OLAN DEYYUSU, CİNSEL ORGANLARINDAN ASACAKSIN !!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473