banner564

Kamera görüntüleri mahkemede

Şubat ayında Lefkoşa’da eş zamanlı olarak gerçekleşen 3 kundaklama olayı ile ilgili tutuklanan sanıkların duruşması devam ediyor

Kamera görüntüleri mahkemede
banner598
Başkent Lefkoşa’da geçtiğimiz şubat ayı içerisinde aynı gece eş zamanlı olarak King Oto Galeri, Opel Plaza ve Özmerhan Finans Şirketi’nin kundaklanması olayı ile ilgili Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen ön duruşmalar devam ediyor. Olayla ilgili tutuklu yargılanan sanıklar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik, Mahmut Selkar, Âdem Bağlars duruşma için dün yeniden mahkemeye getirildi. Üç işyerinde meydana gelen kundaklama olayında tutuklu bulunan sanıkların rollerinin farklı olduğu belirtilirken dünkü duruşmada King Oto Galeri’yi yaktığı öne sürülen Mahmut Selkar ile ilgili oturum dünde devam etti. Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda görüşülen duruşmada olay yerlerinden kamera görüntülerini temin edip inceleyen Polis memuru Fahri Gümüşsoy'u tanık olarak dinlendi. 

Kundaklama görüntüleri mahkemede
Gümüşsoy, kundaklamaya ait görüntüleri mahkemede izletti ve yaptığı soruşturmaya dair bilgileri aktardı. Gümüşsoy, kundaklama olaylarının saatlerini tespit edildiğini ancak kundaklamayı yapan şahısların yüzlerinin görüntülerde net olarak görülemediğini söyledi. 
Tanıkların ifadelerinin ardından dava ileri bir tarihe ertelenirken, King Oto Galeri’nin kundaklanması ile ilgili tanıkların dinlenmesine devam edilecek. Sanık Selkar’ın ardından Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik ve Âdem Bağlars’ın işledikleri suçlarla ilgili ön duruşma yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474