banner564

Kanlı eğlence

Eğlence mekanında “niye bakıyorsunuz” dediği öğrencilerin saldırısına uğrayınca bıçağa sarılan Mehmet Şerif Yalçın, iki kişiyi yaraladı

Kanlı eğlence
banner598
Zorkun TAŞER
Girne’de faaliyet gösteren “Cofee Time” isimli barda birbirlerine ters baktıkları gerekçesiyle başladığı iddia edilen ve 2 kişinin bıçakla yaralandığı kavga nedeniyle polis tarafından tutuklanan Mehmet Şerif Yalçın dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.  Mahkemeye aktarılan bilgilere göre, eğlence mekânında arkadaşları ile eğlenen zanlının, doğu kökenli öğrencilere, “Niye bakıyor susunuz” şeklinde konuştuğu, bunun üzerine beş kişilik gruplar halinde 10 kişinin karıştığı bir kavganın meydana geldiği belirtildi. Zanlının olay esnasında yanında bulundurduğu bıçak ile iki kişiyi yaraladığı ortaya çıkarken, olaydan 2 gün sonra tutuklanan zanlı 3 gündür poliste tutuklu bulunuyordu. Duruşmada zanlının “Vahim zarar”, “Yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından tutuklandığı belirtildi. Polis, 8 Kasım 2014 tarihinde bir barda çıkan tartışmada zanlının yanında bulundurduğu bıçak ile Cem Ozan Baran’ı sırt ve diz kısmından, Ömer Kan’ı ise sağ el kısmından yaraladığını ifade etti. Polis, olay yerinden kaçan zanlının 2 gün sonra Lefke’de gözaltına alındığını mahkemeye çıkarılarak hakkında üç gün tutukluluk emri alındığını belirtti. 
KKTC’de öğrenci olarak bulunuyor
Polis, zanlının bardaki şahıslara“ Neden bakıyorsunuz” dediğini ve kavganın böyle başladığını ifade ederek, kavgaya karışan diğer kişilere de dava okunduğunu açıkladı. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC’de öğrenci olarak bulunan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Duruşmaya bakan Yargıç Fügen Ulutekin, KKTC’de öğrenciler arasında huzursuzluk olduğunu, polisin bunların nedenini araştırması gerektiğini belirtti. Yargıç, “Kimse durup dururken birisini bıçaklamaz. Polis olayın derinliğini araştırmalı” dedi. Yargıç Ulutekin, yurt dışına çıkış yasağı ve beş bin TL nakit teminat yatırılması ve bir kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473