banner564

‘Kokain kullandık’

Komadan çıkan ve tedavisinin ardından mahkemeye çıkarılan Ömer Oğuz Keser, talihsiz gece hakkında bilgi verdi

‘Kokain kullandık’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da geçtiğimiz hafta  Osman Olga Demirel’in ölümü ile sonuçlanan eğlence gecesinde komaya giren, Ömer Oğuz Keser, tedavisinin ardından dün de yargıç huzuruna çıkarışdı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, 13 Aralık 2014 tarihinde Osman Olga Demirel isimli bir şahsın rahatsızlanarak öldüğünü, Ömer Oğuz Keser’in ise komaya girdiğini ve Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu hastanesi’nde tedavi altına alındığını  söyledi. Olayın gerçekleştiği evde yaptıkları aramada üzerinde uyuşturucu kalıntıları olduğuna inandıkları bir adet kredi kartı ve 20 TL’lik banknotu emare olarak aldıklarını anlatan Arkın, zanlı Ömer Oğuz Keser’in de verdiği gönüllü ifadede Osman Olga Demirel’in evine gittiğini ve uyuşturucu içtiklerini itiraz ettiğini söyledi. 
    Savcı Hasan Çaltılı’nın  sorusu üzerine Arkın, zanlının “kokain” türü uyuşturucu madde kullandıklarını ancak kan örneklerindeki maddenin “eroin” kalıntısı olduğunu ifade etti. 

Polise imza verecek

   Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Cüneyt Arkın, uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. Zanlı avukatı İbrahim Demirtaş talebe itiraz etmezken zanlının ifadesinin henüz yoğun bakımdayken alındığını iddia etti. 
    Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ve hafta bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474