banner564

Mahkemede çok utandı

Yolda yürürken şüpheli hareketler sergileyen Şeymanur Kaptan, narkotiği görünce montunun cebindeki hapları yere attı

Mahkemede çok utandı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gece yolda yürüyen ve şüpheli hareketleriyle devriye gezen Narkotik Şube ekiplerinin dikkatini çeken Şeymanur Kaptan, montunun cebinde bulunan 2 adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hapı yere atmaya çalıştığı esnada, polislerin dikkati sayesinde fark edildi. Gözaltına alınan Şeymanur Kaptan dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Selvili, 1 Ocak 2019 tarihinde, saat 23.30 sıralarında bir otel yakınlarında şüpheli hareketleri ile dikkat çeken zanlının yanına giden polisin,  üzerinde kanunsuz bir şey olup olmadığını sorması üzerine montun cebindeki 2 adet uyuşturucu hapı yere attığı esnada fark edildiğini söyledi. Zanlının üzerinde bulunan hapların analize gönderildiğini aktaran Selvili, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek, mahkemeden süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. Mahkemeye getirilirken utancından yüzünü kapatan zanlı, suçsuz olduğunu savundu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeyma kaptan.
Şeyma kaptan. - 3 yıl Önce

Ne yalancı insanlarsınız ln baskın yedik gore göre karalama yapmadan adam gibi başlık atın. Şüpeli hareket miş.. peh. 1 kere de de suça teşvik etmeden manşet atın salaklar sizi.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473