banner564

Memleketine götürülecek

Girne Kordonboyu’nda denize düşen Kahramanmaraş’lı 25 yaşındaki Halil Karakız’ın cansız bedeni 2 gün süreyle devam eden aramaların sonrasında bulundu

Memleketine götürülecek
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Girne Kordonboyunda faaliyet gösteren Dallas Büfe yakınlarında önceki gün meydana gelen olayda denize düşerek kaybolan 25 yaşındaki Halil Karakız’a ait ceset kayalıklar arasında bulundu. 
Polis Özel Harekât Müdürlüğü dalgıçları Karakız’ın cesedini mendireğin batı kısmında tespit etti. Karakız’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi morguna kaldırıldı.
Elde edilen bilgilere göre; Kıbrıs'a 13 Kasım’da turist vizesiyle giriş yapan ve önceki sabah 08.30’da Girne Antik Liman’da mendirek üzerinde arkadaşı Arif Gökçek’le birlikte denizi izleyen Halil Karakız, suya atladı ve dalgalar arasında kayboldu. 
Kahramanmaraşlı iki arkadaş olan Halil Karakız ve Arif Göçek’in kayaların üzerine çıkıp, bir süre sohbet ettikten sonra olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Sorunlarını anlattı ve atladı 
Halil Karakız’ın Arif Göçek’e ailevi sorunlarını anlattığı, ardından da kayalara doğru yürüyerek kendini boşluğa bıraktığı ve dalgalara kapılarak kaybolduğu bilgisine ulaşıldı. 
Sivil Savunma ve Polis Özel Harekat Müdürlüğü’ne ait ekipler, denizde kaybolan genci bulmak için seferber oldu. Ancak akşam geç saatlere kadar süren arama çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Cesedi kayalara sıkışmış haldeydi
Ekipler dün sabah itibari ile yeniden Karakızı aramaya başladı. Polis Özel Harekat Müdürlüğü dalgıçları Karakız’ın cesedini mendireğin batı kısmında kayalar arasında sıkışmış olarak buldu. Karakız’ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kuzey Kıbrıs’a tatile gelen Karakız’ın cenazesinin bugün memleketi olan Kahramanmaraş’a götürüleceği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474