banner564

Soruşturma devam ediyor

Lefkoşa’da gündüz vakti bıçak, kemer, zincir, demir çubuklarla kavga eden 5 zanlı 3 gün daha tutuklu kalacak

Soruşturma devam ediyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da gündüz vakti sokak ortasında bıçak, kemer, demir sopa ve zincirle kavga eden 11 kişilik guruptan tutuklanan 5 zanlı hakkındaki soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili aranan 6 kişinin henüz bulunamadığı belirtilirken, Osed Alkhatib, Zakaria Layla, Safian Fatahalla, Yahia Elmıssınd ve Talal Basem dün ek tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı.  
Duruşmada olayı aktaran polis, 3 Aralık tarihinde saat 13.10 sıralarında Lefkoşa’da Belediye Bulvarı üzerinde Osed Alkhatib, Zakaria Layla ve Safian Fatahalla’nın bir taraf, Yahia Elmıssınd ile Talal Basem’in karşı taraf olup, kavga ettiklerini söyledi. 
Polis, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 5 veya 6 kişinin daha yer aldığını ancak henüz tespit edilemediklerini belirtti. 
Polis memuru, kavgada birbirlerine vuran zanlıların çevreyi de rahatsız ettiklerini dile getirdi.
Olaydan sonra 5 zanlının tutuklandığını, aranan 5 veya 6 kişi olduğunu kaydeden polis, kavga ile ilgili kamera görüntülerinin de incelendiğini söyledi.
Polis, olayda bıçak, kemer, zincir ve demir çubuk bulunduğunun tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini, mesele ile ilgili alınması gereken birçok ifade ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ayrıca kavgaya karışan şahıslar ve emarelerin halen arandığını söyledi. Polis, zanlıların 3 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473