banner564

Sonsuz başarılar diledi

Meclis Başkan Yardımcısı Töre, 6’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Diyalog Medya’yı ziyaret etti

Sonsuz başarılar diledi
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Diyalog gazetesinin 6’ncı yıldönümü dolayısıyla dün Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Töre, Diyalog gazetesi ve televizyonun yayınlarını takdirle takip ettiklerini söyledi. Töre, “Kısa sürede büyük bir ses getirdiniz” dedi. 
Diyalog’un Kıbrıs Türk halkının sorunlarını dile getirmesinde büyük bir görev üstlenildiğini ifade eden Töre, yeni yaşında da başarılarını arttırarak devam etmesini diledi. 
Töre ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 “Diyalog Medya Grubunun Kıbrıs Türk halkına verdiği hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Altı yıl çok kısa bir zaman olmasına rağmen medyada büyük bir ses verdiniz. Kıbrıs Türk halkının beğenisini kazandınız. Hem Kıbrıs Türk halkının sorunlarını dile getirmede, hem de Rum tarafının tutumlarına karşı yapmış olduğunuz ulusal anlatımlarınız fevkalade önemlidir. KKTC’nin varlığına ve bağımsızlığına olan inancınızı da yakinen takip ediyor ve sizleri takdir ediyorum. Altı yıl inşallah 60 yıl olur. İzlediğiniz yolda devam edeceğinize ve başarılarınızın yükseleceğine inanıyorum. Çok deneyimli ve çok iyi çalışan bir ekip ve yöneticilerle bu işi yapıyorsunuz. Bundan sonraki yayın hayatınızda da daha çok başarılara imza atmanızı diliyor sizleri tebrik ediyorum.”

Akar: Halkla bütünleştik
Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da güzel temmenileri için Töre’ye teşekkür ederek sözlerine başladı. Akar şunları söyledi:
“Meclis Başkan Yardımcısı olarak önemli bir iş ifa ediyorsunuz ve sürekli halkla iç içesiniz. Biz halkla bütünleşmesini başarmış bir medya kuruluşuyuz. Bu bizim özverili çalışmalarımızın sonucudur. Halkla bütünleşen kurum ve kuruluşlar mutlaka başarıyı yakalarlar. Bunu başarabilmişsek ne mutlu bize…” 
Töre, ayrıca ziyarette Akar’a Kıbrıs’a özgü ipek koza işi tablosunu takdim etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474