banner564

Önce içti, sonra bıçakladı

Girne çocuk parkında vahşi bir cinayete imza atan Fevzi Şanverdi’ye 8 gün daha tutukluluk verildi

Önce içti, sonra bıçakladı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de hafta sonu çocuk parkında meydana gelen cinayetle ilgili polis soruşturması devam ediyor. Kendisine küfür ettiği gerekçesi ile 184 promil alkol tesiri altında Hasan Polat Sepetçioğlu’nu boynundan ve sırtından bıçaklayarak öldüren Fevzi Şanverdi dün ek süre talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Cinayet soruşturmasını yürüten Müfettiş Muavini Hüseyin Zaifer, duruşmada olayı aktardı. Zaifer, cinayetin sabah saat 04.40 sıralarında Girne’de 20 Temmuz Kordon Boyu Caddesi üzerinde meydana geldiğini belirtti. Polis, zanlı ile Sepetçioğlu arasında tartışma yaşandığını, bunun üzerine pusu kuran zanlı Şanverdi’nin 184 promil alkol tesiri altında olduğu sırada kendisine küfür ettiği gerekçesi ile bankta uyuyan Hasan Polat Sepetçioğlu’nu boynundan ve sırtından bıçaklayarak öldürdüğünü açıkladı. 
Zaifer, cinayetin hemen ardından, zanlının bıçağı çöp bidonuna attığını ve olay yerinden ayrıldığı ancak kısa süre sonra polis tarafından tespit edilip tutuklandığını söyledi. Zaifer, olayın çok yeni olduğunu, cinayetin işlendiği bölgenin Girne’nin en işlek caddelerinden biri olduğunu ve çok sayıda kamera olduğunu ifade ederek, kamera görüntülerinin incelenmeye devam ettiğini söyledi.  Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydeden Müfettiş Muavini, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473