banner564

Özel bir gün oldu

Gazimağusa Belediyesi bir dizi etkinlik düzenledi

Özel bir gün oldu
banner598
Gazimağusa Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle tam güne yayılan bir dizi etkinlik düzenledi.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etmesiyle başlayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri ve Belediye Başkanı İsmail Arter eşliğinde Namık Kemal Meydanı’nda broşür dağıtmasıyla devam etti.
Özel Eğitim Merkezi’nin Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaretinde, Merve Turan isimli öğrenci başkanlık makamına oturarak günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Evcimen, okullarına yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Arter’e teşekkür ederek, öğrencilere gereken eğitimin verilmesi için desteğin önemli olduğunu kaydetti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinliklerde yaptığı konuşmalarda, “Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, ancak bu konuyu herkesin yaşam tarzı olarak benimsemesiyle mümkündür” diyerek, toplumumda farklı ihtiyaçları olanları da düşünerek çevreyi de bu yönde bilinçlendirmek gerektiğine dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474