banner564

Dayanılmaz acı

Feci iş kazası sonucu yaşamını yitiren 24 yaşındaki Arif Ummak’ın son yolculuğunda kendini yerden yere vuran annesi Emine Ummak “Karagözlü oğlum gitme” diye yalvardı

 Dayanılmaz acı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Geçitkale’de önceki gün feci bir iş kazası sonucu, hayatının baharında yaşamını yitiren Arif Ummak dün Çınarlı köyünde kılınan cenaze namazının ardından ailesinin feryatları arasında toprağa verildi.

Gazimağusa’ya bağlı Çınarlı Köy Kabristanlığında kılınan cenaze namazı öncesi köy camisine getirilen Arif Ummak’ın tabutuna sarılan ailesinin feryatları yürekleri dağladı.

 
Ailesi perişan oldu…

Cenaze töreni boyunca ayakta durmakta zorlanan acılı anne Emine Ummak’ın “karagözlü oğlum gitme” şeklindeki feryadı cenaze törenindeki herkesi gözyaşlarına boğdu. Acılı baba Hüseyin Ummak yakınlarının desteği ile ayakta dururken cenaze töreni boyunca göz yaşı döktü. Ummak’ın yakınları da tabutuna uzun süre sarılarak yaşananlara isyan etti.

 
Altın kalpli, çalışkan bir gençti…

Talihsiz gencin cenaze törenine katılan yakınları altın kalpli ve çalışkan bir genci kaybettiklerini söyleyerek yaşadıkları acıyı dile getirdi. Çınarlı köy camisinde omuzlara alınan Ummak’ın tabutu köy mezarlığına kadar taşındıktan sonra burada kılınan cenaze namazına müteakip gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474