banner564

Partiler üstü bir yarış

Sibel Siber, Nisan’daki seçimlerin Kıbrıs Türk halkının geleceğini ve çözüm sürecini doğrudan etkileyeceğini belirtti

Partiler üstü bir yarış
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Güzelyurt Barış İlkokulu, Güzelyurt Özgürlük İlkokulu, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Şehit Turgut Ortaokulu, Güzelyurt Meslek Lisesi, Bostancı Fikri Karayel İlkokulu ve Güzelyurt Kurtuluş Lisesi ile Şehit Doğan Ahmet İlkokulu’nu ziyaret eti.
Ziyaretlerinde cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgiler veren Siber, bir halkın özgüvenini yükseltecek olan öznenin liderlik olduğunu söyledi. Toplum liderinin içe dönük olması nedeniyle halkın da uluslararası alanda görünür olmadığını dile getiren Siber, toplum liderliği şapkasını daha iyi kullanabilen bir liderliğin artık şart olduğunu belirtti. 
Halkın, ülkede çok sık seçim olmasından dolayı seçim yorgunu olduğunu belirten Siber, buna rağmen gittiği her yerde gördüğü inancın 19 Nisan’da bir şeylerin değişeceğini gösterdiğini söyledi. Bu seçimin bir kişi veya parti seçimi olmadığına dikkat çeken Siber, Nisan’daki seçimlerin Kıbrıs Türk halkının geleceğini ve çözüm sürecini doğrudan etkileyecek bir seçim olduğunu belirtti. 50 yıldır çözülmeyen Kıbrıs sorununa rağmen Kıbrıs’ın kuzeyinde de yaşamın devam ettiğini ifade eden Siber, sorun çözme kabiliyeti yüksek olan bir liderliğin böylesi bir dönemde hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. 

Dünya Tiyatro Günü’nü kutladı
Öte yandan Sibel Siber, tüm dünya halklarının 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü kutladı. 
Siber, “Tiyatro insanın güneşidir, insanlığa aydınlık bir yol çizer” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473