banner564

Nurten Yüksel'in erken vedası herkesi üzdü

Girne bölgesinin sevilen isimlerinden olan, CTP’nin birçok yetkili organlarında görev alan 55 yaşındaki Nurten Yüksel yaşamını yitirdi

Nurten Yüksel'in erken vedası herkesi üzdü
banner598
Kamil HÜNERLİ

Girne bölgesinin sevilen isimlerinden olan, Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) birçok yetkili organlarında görev alan 55 yaşındaki Nurten Yüksel yaşamını yitirdi.
Siyasi kişiliğinin yanında, Dört Renk Matbaası ve Yenidüzen gazetesine uzun yıllar emek veren bir basın emekçisi olan Yüksel'in erken vedası tüm sevenlerini hüzne boğdu.
Yakınlarından elde edilen bilgiye göre, uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden 55 yaşındaki Yüksel, önceki gün evinde hayatını kaybetti.
Aslen Larnakalı olan ve Girne Ozanköy’de yaşayan Nurten Yüksel, dün ailesi, dostları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Nurten Yüksel için Ozanköy’de düzenlenen cenaze törenine katılanlar arasında; İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CTP milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Asım Akansoy, Doğuş Derya, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bazı siyasiler, gazeteciler ve çok sayıda seveni vardı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474