banner564

Polis peşlerinde

Şebeke gibi çalışan 5 kişinin Ardahan Köyünde 10 zeytin ağacını kökünden kesip odun yaparak sattığı iddia ediliyor

Polis peşlerinde
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Havaların soğuması ile birlikte artan ısınma gereksinimi ağaçları tehlikeye soktu. Elektrik fiyatlarının cep yakması, ısınmak için son yıllarda odun sobasının tercih edilir olması ağaç katliamlarını da beraberinde getirdi.
 Kaçak ağaç kesimleri olurken, İskele’ye bağlı Ardahan Köyü kırsalında bulunan ve devlete ait olan hali arazi içerisindeki zeytin ağaçları kökünden kesildi.  
Araziye giren bazı şahısların, 10 zeytin ağacını kestikten sonra odun haline getirerek sattıği ileri sürüldü.  Orman Dairesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre; 5 kişiden oluşan ve adeta şebeke gibi çalışan bir ekibin gerçekleştirdiği ağaç katliamında, 2 kişinin ağaçları kökünden kestiği, diğer 2 kişinin ise ağaçları nacak ile odun haline getirdiği, bir kişinin ise bu ağaçları sattığı iddia edildi.

Polis peşlerinde
Ağaç katliamı yapan şahısların kimliklerinin ve araç plakalarının görgü tanıkları tarafından belirlendiği, Orman Dairesi yetkililerinin durumu İskele Polis Müdürlüğü’ne aktardıkları belirtildi.
İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri de verilen bilgi üzerine bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Polisin ağaç katliamı ile ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473