banner564

Kuaför ve güzellik salonu sahipleri ile çalışanlarına özel gala gecesi düzenlendi

Yoğun katılım oldu

Kuaför ve güzellik salonu sahipleri ile çalışanlarına özel gala gecesi düzenlendi
banner598

 Kuzey Kıbrıs genelinde Kuaför ve güzellik salonu sahipleri ile çalışanları geçtiğimiz gün Girne’de düzenlenen gala gecesinde bir araya geldi. Modda Kosmetic, tarafından gerçekleştirilen ve 500’ün üzerinde katılımcının yer adığı gecede, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, özel davetlilerin yanında Türkiye’den Morfose Cosmetics Satış ve Pazarlama Müdürü Metin Mutlu da yer aldı. Gala gecesi ayrıca bir de tanıtıma sahne oldu. 

Sağlığına düşkün hanımların dikkatini çekecek bir ürün olan Lakme Chrome bitkisel boya, Uzman Kuaför Mamut Dikici’nin sunumuyla, sektör temsilcilerine tanıtıldı.
Birbirinden şık hanımlar ve beylerin Kırmızı halıdan geçişiyle başlayan gece, Modda Cosmetic sahiplerinden Murat Tenekeci’nin kısa açılış konuşması ile devam etti. Şirket Müdürü Tayfun Güçlü’nün firma hakkındaki sunumunun ardından, Türkiye’den Morfose Cosmetics Satış ve Pazarlama Müdürü Metin Mutlu ve İçişleri Bakanı da kısa bir konuşma yaparak, davetlilere seslendi. Gece çıkışta çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu... 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473