banner564

‘Reis’ Diyalog’ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı canlandıran filmin baş aktörü Reha Beyoğlu’nun teşekkür ziyareti

‘Reis’ Diyalog’ta
banner598
Sonuç CEVİZCİ
 Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşamını konu alan ‘Reis’ filminin baş aktörü Reha Beyoğlu ve yapım şirketinin sorumlusu İlker Güngör Diyalog Medya’yı ziyaret etti.
    Filmin Kıbrıs’taki çekimleri sırasında Diyalog Gazetesi ve Diyalog TV’deki yayın desteğine teşekkür eden Reha Beyoğlu, Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a bir plaket sundu. Beyoğlu “bizlere moral verdiniz, güç kattınız” dedi.
   Filmin yüzde 80’inin KKTC’de çekildiğini belirten Beyoğlu, tanıtım için sahaya indiklerini ifade ederek Diyalog Medyanın desteğine vurgu yaptı. 
   Beyoğlu şöyle konuştu:
   “Filmin ilk çekimleri başladığı zorlu süreçte Kıbrıs halkının, sizin gibi değerli bir medya kuruluşunun yanımızda oluşundan dolayı buraya gelmeyi öngördük. İnşallah film izleyicisinin desteği ile karşılığını alır. Bu güzel başarıyı KKTC’nin nezdinde bu filme emeğinizin olduğunu deklare edeceğiz. Temennimiz filmin karşılığını gişe olarak görmesi ve hem de Kıbrıs kültürü ve güzellikleri sinema aracılığı ile tüm dünya da duyulmuş olur.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan mı geldi?

   Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da, “Sizi görünce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşımda görmüş gibi oldum” diyerek, filmin burada çekilmesinin önemine değindi.
    Ambargolar altında bulunan KKTC’nin tanıtıma ihtiyacı olduğundan söz eden Akar “Büyük bir  özgürlük mücadelesi veren bir toplumun Türkiye’nin tanıtım kampanyaları içerisinde yer alması çok önemli, bunların gelişerek devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.
   “Burada Anavatan bağlı bir toplum var.  Bu vesile ile Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kıbrıs’a yönelik ilgi ve desteğine teşekkür etmek istiyorum” diyen Akar şunları kaydetti:
   “Sayın Erdoğan’ın Türkiye de Başbakan olmasından itibaren KKTC’ye en büyük yardım ve yatırımlar yapıldı. En önemlisi su projesidir. Türkiye’nin deniz altından buraya su getirmesi bir hayaldi. Bu hayal gerçeğe dönüştü ve halkımız susuzluktan kurtuldu.”
   Yapım Şirketi Sorumlusu İlker Güngör de yaptığı konuşmada, Reşat Akar’a kapılarını açtığı için teşekkür etti. Filmin beklentileri karşılayacağı bir emek olduğundan söz eden Güngör, amaçlarının filmi layık olduğu yere taşımak olduğunu ve destek beklediklerini  ifade etti.
   Reis filmi 3 Mart 2017’de vizyona giriyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474