banner564

Merhamet istedi

Pazarlamacı olarak çalıştığı şirketin bin 538 lirasını çalarak ülkeyi terk eden Halil Düzen, 10 yıl sonra geri dönünce tutuklandı

Merhamet istedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
 Pazarlama elemanı olarak çalıştığı Kazım Ahmet Raşit isimli şirket adına müşterilerden toplanan bin 538 TL’yi cebine atıp, ülkeyi terk eden Halil Düzen, 10 yıl aradan sonra KKTC’ye geri dönüş yaptığı sırada yakayı ele verdi. 
   Polis tarafından Ercan havalimanında gözaltına alınan zanlı mahkemeye çıkarılarak tutuklandı, ardından cezaevine gönderildi.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Tukay Alper, zanlının 2006 yılı içerisinde Kazım Ahmet Raşit LTD isimli şirkette pazarlamacı olarak görev aldığı süre içerisinde, şirket adına müşterilerden tahsil ettiği bin 538 TL nakit parayı şirkete teslim etmeyerek, sirkat ettiğini ve ülkeden ayrıldığını söyledi. 
    Zanlının o tarihten beri aranan şahıs olarak ilan edildiğini ve önceki gün Ercan’dan KKTC’ye giriş yapmaya çalıştığı esnada tespit edilerek gözaltına alındığını anlatan Alper, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, ülkemiz ile hiçbir yasal bağı bulunmayan zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Çocuğum hasta bırakın gideyim

   Mahkemede söz alan zanlı Halil Düzen, “çocuğum epilepsi hastası, hapse girersem mağdur olur, lütfen beni tutuklamayın” diyerek mahkemeden merhamet diledi. 
   Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473