banner564

Satışlar patladı

Yoğun katılımın olduğu UBP milletvekillerini belirleyen seçim, Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde tezgah açan esnafın yüzünü güldürdü

Satışlar patladı
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs’ta 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Erken Genel Seçimde Ulusal Birlik Partisi (UBP) adına yarışacak 50 milletvekili adayını belirlemek için üyeler dün sandık başına gitti.
UBP’de ise aday sıralama seçimi, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Yoğun katılımın olduğu seçim, Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde tezgah açan esnafın yüzünü güldürdü.
Oyunu kullanan üyelerin birçoğunun tezgahlardan alışveriş yaptığını söyleyen esnaf, “Sandıktan çıkacak sonuçta hangi adaylar sevinir bilemeyiz ama bugün bizim yüzümüz güldü. Seçim sonuçları şimdiden UBP’ye hayırlı olsun” dedi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu önüne kurulan stantlarda döner, şamişi,  gözleme gibi yiyecekler satıldı.   
    
Esnaf ne dedi ?

Ülkü Ilıca:  Girne’den geldim. Gözleme  yapıyoruz. Kıymalı, peynirli ve ıspanaklı gözlemelere ilgi yoğun. Satışlardan çok memnunum. Akşama kadar buradayız.  Festivallere de katılıyoruz. Çok şükür işler iyi gidiyor.

Hülya Recep: Krep yapıyoruz. Satışlardan çok memnunum. Akşama doğru daha da satışların artmasını bekliyorum. 

Ercan Yıldırım: Şamişi yapıyorum. İlgi oldukça iyi. UBP’nin bu aday aday sıralaması gece yarısına kadar sürecek. O saate kadar satışların daha da artacağını tahmin ediyorum. Çok memnunum. Halkımızı memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Abdullah Kuş: Halkımız kahveye çok meraklı. Bunun yanında krep de yapıyorum. Standım biraz kenarda kaldı ama olsun. Şimdilik işler iyi. Akşama doğru satışların daha da fazlaşacağını sanıyorum. Buna da şükür diyelim. Keşke her gün böyle seçimler yapılsa da biz de kazansak. 

Ayşe Göçer: El  yapımı pilavuna, kabak bittası, bulgur köftesi gibi yiyeceklerimizi halkımıza sunuyoruz. Bunun yanısıra kahve de yapıyoruz. İşler çok iyi. Memnunuz. Akşama kadar buradayız. Bu gibi etkinliklerin sık sık olmasını diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474