banner564

Solo Türk bugün Kıbrıs semalarında

Pilot Yüzbaşı Erhan Günar, gökyüzünde ay yıldızlı bayrağı çizmenin kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirtti

Solo Türk bugün  Kıbrıs semalarında
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle adada bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri Solo Türk Gösteri Takımı, Diyalog’a özel açıklamalarda bulundu.
Solo Türk bugün, Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda düzenlenecek resmigeçit töreninde 10.00-11.30, Girne Atatürk Anıtı üzerinde 15.30-16.00 saatleri arasında hava gösterisi sunacak.
Solo Türk Gösteri Pilotu Yüzbaşı Erhan Günar, KKTC’nin kuruluş yıldönümü için adada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
15 Kasım’daki gösteriler için provalar yaptıklarını anlatan Yüzbaşı Günar, “Gösteri uçuşları için hazırlıklarımızı tamamladık. Bizleri burada ağırlayan tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“Uçmak vazgeçilmez bir tutku”
“Uçmak bizim için vazgeçilmez bir tutkudur” şeklinde konuşan Solo Türk Gösteri Pilotu Yüzbaşı Erhan Günar, gökyüzünde ay yıldızlı bayrağı çizmenin kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Günar, bunu yaparken de bizi izleyenlerin heyecanını adeta birlikte yapıyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. 
Solo Türk Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu Üsteğmen Emrah Bayrı da yaptığı açıklamada, her yıl yaklaşık 35 gösteri yaptıklarını, bunun 25’ini yurt içinde diğerlerini ise yurt dışında olduğunu anlattı.
Bayrı, akrobosi timi ile ilgili bilgi verirken de aslında pilotluğun sürekli zinde olması gereken bir meslek olduğunu dile getirerek, özellikle akrobosi timinin bir ekip işi olduğuna dikkati çekti.
Bu arada Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar, misafirperverliğinden dolayı Merit Park Hotel yöneticilerine bir anı objesi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473