banner564

Tamircinin  dişlerini kırdı

Evinin damında internet vericisi ile uğraşan şahsı görünce tepesi atan İsmail Tepeci, yumruklarını konuşturdu

Tamircinin  dişlerini kırdı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün evinin damında internet vericisini tamir eden bir şahsı gören İsmail Tepeci “Burada ne işin var” diyerek, bahse konu şahsa 2 yumruk atarak dişlerinin kırılmasına neden oldu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Salih Fidan Ersan, zanlının, 9 Eylül 2018 tarihinde, saat 16.30 sıralarında, ikametgahının damında internet vericisini kendisinden izinsiz tamir ettiği gerekçesi ile müştekiye sağ eli ile 2 yumruk attığını ve bahse konu şahsın 2 dişinin kırılmasına neden olduğunu söyledi. Zanlının suçunu kabul ettiğini belirten Ersan, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 

Teminata bağlandı
Avukat Mustafa Kocatürk, talebe itiraz etmezken, bahse konu şahsın, konu binayı müvekkili ile ortak kullanan başka şahsın isteği üzerine internet vericisini tamir ettiğini, müvekkilinin bundan haberi olmadığını ve konu şahsı gördüğü esnada polisi aramak isterken, şahsın kaçmaya çalışması nedeni ile konu suçu işlediğini iddia etti.
Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Mine Gündüz, zanlının, 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 75’er bin TL’lik lşahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473