banner564

17 yaşında 16 sabıka

Birçok hırsızlık suçundan tutuklanan genç zanlı yargılanmak üzere cezaevine gönderildi

17 yaşında 16 sabıka
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan ve civarında birçok farklı adresten 50 TL ile 6 Euro madeni para, kıyafet, bisiklet, akü, kriko ve mazot çaldığı belirtilen 17 yaşındaki H.T. (E) dün çıkarıldığı mahkeme tarafından hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. 
Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Yenal Hüdakan, H.T.’nin 26 Ağustos’ta Akdoğan’da Cihan Yalçınkaya isimli şahsın ikametgâhından bir adet bisiklet, 30 Ağustos’ta Akdoğan’da Akgür Ticaret isimli işletmeden 50 TL ve 6 Euro madeni para ile 2 adet erkek kıyafeti çaldığını söyledi. Polis, zanlının 5 Eylül tarihinde ise yine Akdoğan’da Arif Kuşar Oto isimli işletmeden 1 adet akü ile kriko ve aynı tarihte bölgede bulunan bir ambardan 3 adet içi mazot dolu bidon çaldığını belirtti.

Serbest kalırsa suç işleyebilir…
Hüdakan, zanlının, 16 adet benzeri sabıkası olduğunu ve serbest kalması halinde suç işlemeye devam etmesinin kuvvetle ihtimal olduğunu belirterek, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Yargıç Mine Gündüz, zanlının 2 ayı geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474